Till senaste kommentaren

Var kan jag köpa Taco Mince Veggie?

Hej, har tidigare kunnat köpa Taco Mince Veggie på ICA. Nu finns den inte kvar längre i sortimentet, inte heller på Willys eller Coop. Har ni slutat tillverka eller vilka butiker har produkten?
Carina

Kommentarer

 • Hej Carina!

  Den har dessvärre utgått pga låg efterfrågan.
  Hoppas du hittar ett annat bra alternativ från vårt soritment! 💚

  Bästa hälsningar
  Katarina
 • Hej,

  Jag tycker det är jätte tråkigt, jag tror att ni ska försöka igen. Det är fler med mig som gilla den för den var så bra kryddad och det är fler och fler som tänker klimat smart. Hoppas verkligen att ni återkommer med den.

  Efva
 • Nej, hur är det möjilgt? Var ju så sjukt praktiskt med färdig-kryddad färs att ha i frysen. Absout bästa veggo-tacosfärsen!
  Karl Henrik Rennstam
 • Hej!

  Tack för er feedback 💚
  Jag skickar detta vidare till vårt utvecklingsteam!

  Ha en fin dag!


  Katarina
 • Hejsan kära Frankful team! Jag kan bara hålla med! Jag verkligen saknar tacofärsen - den var verkigen bäst och var alltid slutsåld när den väl fanns kvar i sortimentet! Jag tycker också ni ska försöka igen! Har redan sagt det till matbutikerna jag brukar handla vid att det är synd att den inte finns kvar!
  Annika
 • Va?!  Jag är verkligen mycket förvånad att den hade låg efterfrågan, bästa tacofärsen och den var ofta slut, trodde precis tvärtom att den var populärast. Hoppas ni provar igen och återkommer med den!
  Carina
 • Snälla ta tillbaks den😣
  Brukade alltid köpa den när jag inte hade tid o laga något speciellt. Och så finns det inte bättre alternativ. Frankfuls taco mince är in my opinion den bästa veganska färsen.

  Adam Jonsson
 • Hej! Kan bara hålla med alla andra här! Hade gärna sett att den börjar produceras igen. Har väntat på en bra vego-tacofärs så blev så glad efter jag testat frankfuls. Var så mycket godare än att krydda själv, vilket aldrig riktigt blir bra. Har försökt tipsa om den till personer i min närhet också, så synd att inte fler hann hitta den.
  Tessan
 • Tråkigt att höra! Saknar som alla andra ovan er tacofärs i frysdisken.
  Det finns inget extra lager nånstans som man kan få tag i?


  Sandra
 • Ja, blev jätteförvånad att den inte finns kvar! Både vegetarisk och glutenfri och jättegod! Har ett jättebra recept på tacopotatisgratäng där jag la färsen och färdig potatisgratäng i ugnsform med tomater och ost på, tog fem minuter, sen in i ugn. Perfekt när många vill ha mat snabbt, gott och smidigt! Så snälla ta tillbaka den, jag marknadsför den till alla jag känner! Mvh Mia
  Mia
 • Hej. Jag har letat efter tacofärsen på massor av butiker. Så tråkigt att ni slutat med den. Hoppas ni återinför den.
  Lena Eriksson
 • Why?
  Frankful Taco Mince was the best processed vegan Product which I had tried during over 25 years of being vegan. It's hard to believe that sales were low.
  Isn't there a hope for reproduction yet?


  Trevor Madsen
 • Hello,

  Unfortunately, there are currently no plans to reintroduce the product.
  It unfortunately did not sell well enough for us to be able to keep it in production.
  But we still have the recipe and we always take requests with us to our product developers!

  Have a nice day!
  Sofie
 • Thank you Sofie
  I solved the problem, guys!
  I bought "Naturli Minced Shapeable" (peas based) and used "Santa Maria Taco Original" as mixed spice. This is exactly a perfect substitution for "Frankful Taco Mince Veggie". It tastes exactly the same.
  Try and enjoy the same Frankful taste!

  Trevor Madsen
 • Så synd att den är borttagen, det var verkligen en favorit. Lagade lasagne en gång med det och det var den godaste lasagnen, hela familjen älskade den. Önska att ni kunde komma ut med den igen 🙁
  Mia
 • Hej Mia,
  Det är tråkigt när en favorit försvinner 🙁
  Efterfrågan var för låg på den så därför var den tvungen att lämna.

  Önskar dig en fin dag!
  Sofie

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.