Tacokrydda

Bästa tacokryddan på marknaden! Varför går det inte att köpa den längre? Tacofärsen blir inte densamma utan den, önskar att den kommer tillbaka!
Marika Jakobsson

Kommentarer

 • Hej Marika,

  Frankful Tacokrydda har tyvärr utgått och produceras inte längre. De produkter vi tar bort är oftast de som är minst populära hos våra konsumenter. Vi tar självklart vidare ditt önskemål till ansvarig avdelning.

  God jul!
  Michelle
 • Tack för svar!
  Jo, har ju fattat att den har utgått. Tyvärr har jag aldrig sett nån kampanj på affärerna, där folk har fått testa taccokryddan och andra Frankfulprodukter. Själv upptäckte jag Frankful taccokrydda för inte så längesedan, bland annat för att jag var missnöjd med andra taccokryddor och började leta efter olika alternativ. Kontaterade direkt att Frankful taccokrydda var out standing bäst, vilket även mina vänner o bekanta höll med om när jag började rekommenderade den! Men efter mindre än ett år försvann den från hyllorna!
  Hoppas den återkommer och att ni kör några kampanjer för att fler ska upptäcka denna fantastiska krydda!
  Med Vänlig Hälsning

  Marika Jakobsson
 • Det finns ingen annan krydda som kan ersätta Frankfuls, hela familjen saknar och börjar ge upp hoppet att hitta en som smakar ok.  Hela tacon blir förstörd med andra fabrikat 😭 önskar det gick att köpa en årsförbrukning!
  Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.