Frankful ostsås

Hej
Har fått veta att Frankful ostsås är tänkt att den ska sluta säljas. Är den enda såsen min dotter kan äta pga sin allergi o hon älskar den. Varför?! Är ju massor av människor som jag pratar med som äter den men ändå försvinner den från sortimentet. Vad kommer istället för den. För när ngt fungerar varför tar man bort den. Jag söker efter ljus o lykta för att hitta den o köpa det som finns kvar. Men går inte
Mvh Anna
Anna

Kommentarer

 • Hej Anna,

  Tack för ditt meddelande och vad roligt att du verkar uppskatta våra produkter! Frankful Ch**se Dip har tyvärr slutat produceras på grund av låg efterfrågan. Vi har kvar de produkter som våra konsumenter gillar bäst, så tråkigt att just er favorit försvann. För närvarande har vi inga planer på att lansera en ny liknande produkt.

  Vid många förfrågningar ser vi dock över möjligheten att börja producera den igen, så tack för att du tog dig tid att kontakta oss med visat intresse! Vi skickar vidare ditt önskemål och håller tummarna.

  Ha en fin dag! 

  Michelle
 • Tycker det är märkligt att den inte säljer mer då jag ser både att såsen o chipsen med ost smak är ngt flera efterfrågar. Hur mkt ska det säljas för att den ska börja produceras igen? Finns det ngnstanns som ni kan hjälpa till med så man kan köpa upp där det finns kvar. Hittar inget runt där jag bor. Är verkligen en katastrof när man har ett barn med allergi som inte kan äta ngt annat 
   Mvh Anna
  Anna
 • Hej Anna,

  Det är ganska mycket, för det handlar även om att butikerna ska ta hem produkten.

  Matsmart ser ut att ha kvar av den https://www.matsmart.se/search?q=frankful
  Liselotte
 • Frankful ostsås - snälla ta tillbaka den! 🙏
  Tina
 • Även vi saknar ostdippen! Eran bästa produkt och hela familjen älskar den och vi köpte den varje vecka. Hoppas att ni börjar tillverka den igen

  mvh Marika, Falkenberg
  Marika
 • Hej!

  Vi skickar självklart vidare era önskemål till våra produktutvecklare.

  Ha en fin dag!
  Emilia
 • Också letat oss fördärvade efter ostsåsen! Nu förstår jag varför, så tråkigt, helt klart godast på marknaden! Så stor potential! Köpte alltid 3-4st varje gång jag såg den i butik!
  Niklas
 • Ja snälla ta tillbaka, samma som första skribenten, pga allergi så är det typ enda ostsåsen min dotter kan äta. Varit så besviken när jag inte hittat den
  /Tonje
  Tonje
 • Hej,

  Vad roligt att så många saknar Frankful Ch**se Dip! Vi tar naturligtvis vidare all feedback och håller tummarna för att produkten återlanseras någon dag.

  Önskar er en fin dag! 


  Michelle
 • Det var med stor sorg jag insåg att era Corn Tortilla chips-Vegan Ch**se försvunnit från hyllorna. Jag har letat som en galning! Åh snälla börja producera dem igen! Kan ni inte skapa något slags prenumerationstjänst på produkterna så att vi som älskar dem kan skriva upp oss på leverans varje månad!? Det var de bästa veganska "ost-nachosen" någonsin!

  Mvh Sofie
  Sofie
 • Hej Sofie,

  Tyvärr finns Frankful’s produkter inte i dagligvaruhandeln sedan årsskiftet 2024. Vi hoppas Frankful kommer tillbaka någon gång i framtiden men tills dess hoppas vi du upptäcker några av Orklas andra goda produkter.

  Ha en fin dag!
  Michelle
 • Hej

  Vill ha tillbaka Frankful Ch**se Dip. Utan tvekan ett av de bästa alternativen till den veganska tacon! Även Bastard Burgers använde Frankful Ch**se Dip och den är saknad även på deras restaurang till pommesen! Snälla ta tillbaka Frankful Ch**se Dip!
  Johanna
 • Även jag och min familj saknar ostdipen - både naturell och chili. Den var perfekt för vår veganska fredagstacos som inte varit sig lik på länge. Önskar den tillbaka!
  Annika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.